Wat doen wij?

Welkom bij VianenFysio, uw paramedische praktijk in Vianen voor hoogwaardige fysiotherapie en Oefentherapie Cesar. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen, waaronder dry needling en shockwave therapie.

Onze Aanpak: Persoonlijke Zorg en Aandacht

Bij VianenFysio staat persoonlijke zorg en aandacht centraal. Onze ervaren fysiotherapeuten en oefentherapeuten onderzoeken, behandelen en adviseren u met de grootste zorg. Wij gaan altijd dat extra stapje om u snel en effectief van uw klachten af te helpen.

Waarom Kiezen voor VianenFysio?

  • Specialistische Behandelingen: Wij bieden gespecialiseerde behandelingen zoals dry needling en shockwave therapie, die gericht zijn op snelle pijnverlichting en herstel.
  • Persoonlijk Behandelplan: Iedere patiënt krijgt een op maat gemaakt behandelplan, afgestemd op specifieke klachten en behoeften.
  • Deskundige Therapeuten: Ons team van therapeuten is hoogopgeleid en volgt regelmatig bijscholing om de nieuwste behandelmethoden toe te passen.
  • Patiëntgerichte Zorg: Uw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop. Wij luisteren naar uw klachten en werken samen aan een effectief herstel.

Onze Diensten:

  1. Algemene Fysiotherapie: Voor de behandeling van diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn, schouderklachten en sportblessures.
  2. Oefentherapie Cesar: Gericht op het verbeteren van houding en beweging om klachten te verminderen en te voorkomen.
  3. Dry Needling: Een effectieve methode voor het behandelen van spierknopen en pijnklachten.
  4. Shockwave Therapie: Voor de behandeling van chronische pijn en peesproblemen.

Maak een Afspraak bij VianenFysio

Bent u op zoek naar een betrouwbare fysiotherapeut in Vianen? Neem vandaag nog contact op met VianenFysio voor een afspraak. Ons team staat klaar om u te helpen bij het verlichten van uw klachten en het verbeteren van uw bewegingsvrijheid.

Bezoek onze website of bel ons direct om een afspraak te maken. Bij VianenFysio bent u in goede handen voor alle vormen van fysiotherapie en oefentherapie.